ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++
Postovani vlc. Ivica i svi dragi zupljani,
Nekada su nasi stari slavili Bozic sve tamo do blagdana Svijecnice i tek mi je sada jasno zasto, tako su oni zaista imali vremena zazeljeti svima radost Isusovog rodenja osobno.
No mi smo molili za sve vas!
Nekima sam cestitala Bozic tamo u listopadu sa kratkim objasnjenjem da sam u Africi. Kako me znaju vec punih 14 god. da tako funkcioniram mogu reci da su bolje prosli. Ostali ovako, po nekakvom objasnjenju da je ovdje tako bez struje, interneta, vode iii.
Ali u molitvama ste bili i svi vi.
Vama za sve vase molitve, vasu ljubav veliko hvala!
Blagdan Bozica smo proslavili radosno i veselo dugackim misnim slavljem sa puno pjesme, plesa i sto je za malene najvaznije NOVOM ODJECOM. I ove godine je nekoliko brojeva veca da moze potrajati dulje, ali svi su sretni.
Mi smo ovdje u najhladnijem djelu godine koje polako prestaje sa puno prasine, pjeska i svega u zraku jer jak pustinjski vjetar donosi sve. Ujedno je to i pocetak sezone meningitisa i nekoliko je djece umrlo spojem malarije i meningitisa. Jedan djecak je nakon svih velikih nevolja prezivio i nadamo se da nece imati vece posljedice,  za sad jos ne moze kontrolirati ruke koje mu jako podrhtavaju. No roditelji su presretni, a mi svi molimo za njega.  Njega i sve nas preporucamo u vase molitve.
Koliko ce vrijeme hamatana jos potrajati ne znamo no ostaje nam moliti jer cijepivo jos nije stiglo do nas.
Svima lijep pozdrav i neka vas prati Bozji blagoslov u Novoj Godini!
Zahvalne sestre Karmelicanke BSI iz Kameruna
s. Josipa Sprajc

Raspored vjeronauka

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 114