ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ +++

U župnoj crkvi u Selnici, 16. studenog 2019. godine, održan je deveti susret zborova našeg dekanata, na kojem su sudjelovali zborovi iz župe Macinec, Mursko Središće, zborovi domaćina i naš mješoviti zbor, te muška vokalna skupina.

Nakon zajedničke pjesme „Svi kliknimo Kristu“ i pozdravnog govora domaćeg župnika,

vlč. Tomislava Leskovara, svaki od ansambala izveo je dvije skladbe, radosno predstavljajući svoj trud i umijeće pjevanja, koje nije samo za ovakva događanja, već za svaku nedjelju gdje pjevači svojim glasovima prate liturgijska događanja.

 

 

Dakako, ovo su posebni susreti u kojima se izmjenjuju pjevačka i životna iskustva, susreti duhovnog ispunjenja, susreti zajedništva i ljubavi u pjesmi i slavljenju Boga, a da bismo to i dokazali na samom kraju svi zapjevasmo „ Tebe Boga hvalimo“.

Cijelo prekrasno večer završeno je zajedničkim domjenkom u Domu kulture Selnica.

Radosno isčekujući slijedeći susret u mislima su nam riječi pjesme koju je izvela naša

muška vokalna skupina:

„To je moj život, pjesma je to, hvaliti Tebe, o Bože moj!“

 


H.M.

Obavijesti o smrti

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow