ŽUPA SVETI JURAJ NA BREGU

Get Adobe Flash player
+++ Poštovani roditelji firmanika ove nedjelje 31.05. imat ćemo roditeljski sastanak nakon mise u 7.30. u crkvi +++ Župni vjerunauk firmanika subota 30.05. u 7.30. i prvopričesnika u 9.00. u crkvi+++

 

 

Pozivam  Vas sestre i braćo, dragi roditelji, djeco i mladi, starci i starice, te dragi gosti iz okolnih mjesta da i ove godine budete dionici  pobožnosti  Križnog puta na otvorenom po našoj župi dana 16.03.2019.god.

Početak je u župnoj crkvi Sv. Jurja, mučenika  sa misom u 7.30., a nakon toga u procesiji prolazimo kroz devet sela, ukupno 24.km., a završetak i posljednja postaja biti će u crkvi u poslije podnevnim satima.


 

Po geslom: «Obrati se i vjeruj evanđelju» pripravimo svoja srca,  jer Isus kuca na vrata naših srdaca, došao je radi čovjeka grešnika a ne pravednika.

Prilika je da svojim prisustvom dadnemo svjedočanstvo i slavu Trojedinom Bogu za sva primljena dobročinstva,  te osobno u dubini svoga srca provedeno jedan dan molitve, posta, činjenje dobrih djela sa pjesmom zahvale i vapaja.

Sve što nam je potrebno jest puno volje, optimizma i strpljivosti i dobra obuća!

Radosno Vas očekujem!

Vaš župnik!

  • An Image Slideshow

Crkva iz zraka

  • An Image Slideshow

Molitva Majci Božjoj Lauretanskoj

MOLITVA MAJCI BOŽJOJ LAURETANSKOJ, ZAŠTITNICI ŽUPE SV. JURAJ NA BREGU

Presveta Bogorodice! Tvoj sveti lik nije uništen u urušenju Crkve.
Čudesno sačuvan postao nam je znakom da ti u srcu  naše župe želiš na osobit način biti prisutna kao Zaštitnica i Utočište svima koji ti povjere svoje tjeskobe i nade, svoje boli i brige. Ohrabreni tim znakom, puni pouzdanja i pobožnosti, tvome Srcu povjeravamo i predajemo svako dijete i sve mlade, bolesnike i patnike, siromahe naše župe i Domovine.
Pohodi sve naše obitelji i uvedi u njih jedinoga Spasitelja Isusa Krista da budu zdrave, vjerne i potomstvom blagoslovljene.

Marijo Lauretanska, moli za nas i moli s nama za mir u našoj ispaćenoj Domovini, da kroz sve poteškoće i opasnosti života sretno stignemo u radost Presvetoga Trojstva, da ga hvalimo i slavimo u sve vijeke vjekova.
Amen.

Majko Božja Lauretanska- moli za nas!

Panorama crkve

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Laudato TV

  • An Image Slideshow

40 dana za život

  • An Image Slideshow